L’ Escòla d’Ostalaria de Les conjuntament amb l’ empresa Chef Control & Cost i amb la col·laboració del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, organitzen una xerrada per presentar el Programa “Chef Control & Cost Dieta”.
Aquest programa ofereix una solució des de la cuina per al control dels costes d’elaboració en cuines i obradors, fen que la innovació i la tecnologia tractin la informació per a que el teu negoci sigui mes eficaç en les accions que es realitzen dia a dia.
La missió del programa es la de modernitzar i aplicar nous processos de treball en el sector de la hostaleria i restauració utilitzant la tecnologia per a proporcionar dinamisme , agilitat i eficàcia , gestionen costes obtenint mapes nutricionals o gestionant les cartes d’ al·lèrgens .
A mes, treballen escoltant als clients i donant respostes a les seves necessitats, treballant amb ells a les seves cuines i així aconseguir solucions adaptades a cada client, en els seus processos, e innovant i aplicant les tecnologies mes avançades.
L’ objectiu final es aconseguir la màxima qualitat i excel·lència.
La xerrada tindrà lloc a l’Escola d’Ostalaria de Les el proper dimarts 29 de novembre a les 16:00h. La participació és gratuïta i es demana confirmació d’ assistència.
El telèfon de contacte és el 973 640601 (Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran) i el mail aran@hostaler.org . Les places són limitades.