2015 ha estat un bon any pel que fa a la formació atorgada a Hostaleria de Lleida. Gràcies a les subvencions rebudes tant del SOC com del Plan Nacional, hem pogut formar dos grup amb el certificat de professionalitat d’ Operacions Bàsiques de Cuina ( 350 hores ) i dos grups mes amb el de Cuina ( 810 hores ). Un total de 60 persones que s’ ha capacitat per poder treballar en establiment d’ hostaleria i restauració amb un nivell alt pel que fa a la seva qualificació professional, cada un en el seu àmbit.
Des d’ Hostaleria de Lleida continuem treballant per aconseguir els recursos necessaris per continuar formant aquestes persones aturades que, després d’ aprendre l¡l’ ofici, tenen possibilitats d’ incorporar-se en el mercat laboral. El grau de inserció dels plans executats l’ any anterior va estar al voltant del 70%, i esperem que aquest any pugui rondar la mateixa xifra. Tots som sabedors de la necessitat de ma d’ obra qualificada que cal en el nostre sector, i valorem molt positivament poder anar incorporant persones en aquest àmbit.
Ens sentim també molt satisfets de la resposta de les empreses que contracten aquests treballadors ja que sempre ens diuen que arriben molt ben formats.