horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

Tematitzacions o com canviar la cara del nostre negoci

18 octubre, 2013

S’acosta Tots Sants, una festivitat molt arrelada a la notra terra. En altres indrets del món, sobretot a països anglosaxons, es celebra Halloween. Aquesta és una d’aquelles ocasions en la que més fàcilment podem canviar la fisonomia dels nostres establiments per vendre’s de forma “diferent” als nostres clients i per tant ser un canal més de vendes dels propis negocis.

halloweenwhitepumpings

És un fet que la festivitat de Halloween té una capacitat d’atracció visual molt més potent que la festivitat de Tots Sants, i són molts els locals que es vesteixen d’acord amb la temàtica de l’Horror per transformar-se durant una nit; la prova està en que infraestructures de la magnitud de Port Aventura dissenyen una campanya específica a aquest fet… però tot no acaba aquí… de fet tot just comença.

 soparhalloweenretallada

Què és tematitzar? Tematitzar consisteix a donar un contingut específic, a vestir, a decorar, a unificar criteris d’estil.lisme per tal de donar una imatge global a l’establiment i això en moltes ocasions és molt més senzill del que sembla, i pot donar un fet diferencial davant dels altres establiments apart d’enriquir l’oferta lúdico-gastronòmica.

En aquest cas, Halloween o La nit de Tots Sants, es baixa el llum de la sala, es posa música ambiental, es prepara un aperitiu amb colorant vermell, vestim al servei amb algun detall “especial” i fem una proposta de plats “ de terror”… i ja tenim una nit de por que podem publicitar com a tal amb una inversió mínima. Sí a més disposem d’algun contacte amb un grup de teatre amateur que vulguin realitzar alguna petita performance a l’entrada per fer riure als clients… de ben segur que a l’endemà a la feina parlaran de nosaltres.

Aquesta proposta és igualment extensible a tot tipus d’ambientacions o temàtiques: anys’20, nit de glamour, festa blanc i negre, les 1000 i 1 nits… i un llarg etcètera.
Realitzar una “conversió” de l’establiment requereix una mica de ganes, però de ben segur que s’obtindrà el resultat desitjat que és:

– Publicitat diferencial
– Sorprendre al client
– Aparicions en xarxes socials
– Que els clients en parlin amb posterioritat.

Si aquest any tens pensades algunes propostes per fer-les al teu establiment,  ens les pots enviar a aula@hostaler.org i te’n farem difusió a través de la marca movimenth.com per les xarxes socials gratuïtament.

Et convidem a que ho provis!!

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Obertura d’inscripcions per al curs de cuina “Elaboració culinària bàsica”
  • Properes convocatòries d’ajuts del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’aquest 2022
  • Eines de promoció turística a l’Alt Urgell
  • Oberts els ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
  • El Govern de la Generalitat aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022-2026

Calendari notícies

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
« maig    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació