La 6a edició de PORCPASSIO 2017 organitzada per Hostaleria de Lleida ha superat totes les expectatives i es consolida com un dels esdeveniments gastronòmics-culturals de referència a Lleida i província. Durant tot el mes de novembre, els foodies i apassionats de la gastronomia del porc poden gaudir del talent i tècniques culinàries de l’acurada sel.lecció dels 37 restaurants que encapçalen aquesta festa d’exaltació al bon porc.
Un festí porcí per menjar, beure, gaudir i compartir. El seu objectiu és elevar l’experiència gastronòmica del comensal a través de l’excel.lència dels plats que s’han dissenyat exclusivament per a PORCPASSIÓ. El millor de la carn porcina, del morro fins a la cua, s’expressarà en creacions contemporànies per delectar els sentits: Costella de porc a baixa temperatura amb romaní i oli de farigola acompanyat de compota de caqui, Milfulles de galtes de porc, Carpaccio de morro de porc amb ceps, carn picada, xipironets saltejats i flor de safrà o Presa ibèrica a la graella, crema de batata, oli de curri verd i rovell d’ou cruixent són alguns dels exemples. Tot un cant a la gastronomia del porc a preus raonables que oscil.len entre 4,50 € i 19 €.
Com en edicions anteriors, el Gremi de Forners de Lleida aporta el seu Pa Porquet, panets individuals elaborats amb diferents productes de carn de porc com la llonganissa de Lleida o la cansalada. A més, de la mà dels supermercats lleidatans Plusfresc especialitzats en productes frescos, es duran a terme 3 tallers de cuina gratuïts executats per alguns dels participants de PORCPASSIÓ dirigits al públic en general. A més, es sortejaran sopars i/o degustacions per a 2 persones.
Els restaurants que participen a PORCAPASSIÓ 2017 són: L’Antiquari Tapes de Mercat, Hostal del Carme, Hostal Jaumet, La Fonda del Nastasi, NH Pirineos, Hotel Pessets, Fonda Farré, Hostal Roma, Hostal Vall d’Àneu, Aimia, Ambrosia, Artapa 1224 gastrobar, Blasi, Brassa d’Or, Cal Farré, Cal Molí, Cal Xirricló, Can Pere, Celleret del Segre, Click Menú, Cràpula, Del Remei, El Bistrot, El celler del Roser, El Tramvia de Nastasi, Ferreruela, Gaudium, Genial, La Boscana, L’Hortet, La Dolceta, La Fusta, La Huerta, La Masia, Lo Ponts, Monestir de les Avellanes i QR Cafè. Podeu trobar tots els detalls sobre els restaurants participants, els seus plats i els preus aquí, i a les xarxes socials d’Hosteleria de Lleida i Moviment H, principalment a Facebook.