horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

La cuina de la Val d’Aran a Gastropirineus 2018

29 juny, 2018

Els dies 25 i 26 de juny Berga va acollir la Gastropirineus 2018 acció organitzada amb l’objectiu de donar protagonisme i posar en valor la cuina, els productes i els professionals del sector de la restauració de totes les comarques pirinenques de Catalunya, des de la Val d’Aran fins la Garrotxa.

En aquesta tercera edició s’ha posat l’accent en el potencial gastronòmic del Berguedà, situant-lo en la memòria de tots els assistents com a punt de referència i aconseguint mantenir en el temps el focus d’atenció sobre les possibilitats del sector.

Mitjançant les jornades es pretén estimular la innovació, promocionar la cultura alimentària, recopilar i difondre el coneixement de productors, elaboradors i cuiners. L’objectiu és millorar la competitivitat dels professionals i les empreses dels sector enogastronòmic del nostre Pirineu.

Paral•lelament, dins de Gastropirineus hi va haver una mostra i degustació de productes, demostració de l’elaboració de plats de la cuina dels Pirineus, presentació de nous plats i productes, intercanvi d’idees, debat i reflexió i sessions de cuina en directe.

Gastronomia aranesa a Gastropirineus 2018

Dins de l’espai “Els bolets i la seva aplicació a la cuina”, amb el reconegut micòleg català, Enric Gràcia, la gastronomia aranesa va tenir un paper destacat a les jornades, amb la demostració de cuina en directe del xef aranès, Marc Nus, del restaurant “Era Coquèla” de Vielha que va preparar bombons d’esturió amb mixernons.

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Reunió amb el President de la Generalitat, Honorable Sr. Pere Aragonés
  • Nova línia d’ajuts per a empreses d’un a cinc treballadors
  • Properes convocatòries d’ajuts del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’aquest 2022
  • Per un impuls als Pirineus, diem prou!
  • El próxim 16 de juny s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i serveis, l’artesania i la moda

Calendari notícies

juliol 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació