horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

12 restauradors participen a les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

5 octubre, 2017

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va presentar ahir les 23es. Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, on hi participen 12 restauradors de la comarca. L’acte va tenir lloc al restaurant L’Aüt, a Erill la Vall, i va estar presidit pel president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero. És el primer cop que la presentació es realitza en un dels restaurants participants per tal de donar importància als propis restauradors.

Del 6 al 29 d’octubre, els restaurants participants oferiran menús on el bolet serà el producte principal. Farrero va destacar la feina dels restauradors per oferir una oferta gastronòmica de qualitat que posa en valor els productes locals i la professionalitat del sector. Així mateix, confia que s’incrementarà el nombre de menús servits respecte l’any passat i que en aquesta edició s’arribi als 1.100.

jornades gastronòmiques del bolet

La presentació va anar acompanyada d’un tast de vins a càrrec de l’enòloga de les bodegues ENATE, Eva Inglada amb l’objectiu de professionalitzar al sector. Un moment emotiu va ser l’acte d’homenatge als responsables del restaurant Villamaria, que enguany es jubilen. Farrero va destacar la fidelitat, l’entrega i el suport que han mostrat any rere any a les Jornades, ja que sempre hi han participat activament. Com a mostra d’agraïment, al final se’ls va lliurar un obsequi.

Els restaurants participants en aquesta edició són els següents: Café Sedona, Casa Prades, Les Cumbres, Restaurant Manantial, Villa Maria, L’Aüt, La Granja, El Ventador, El Montsanet, Llesqueria l’Empriu i Casa Joanot. D’altra banda, tots els menús inclouen una degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes i Ratafia dels Raiers. A més, s’obsequiarà els clients amb un cullerot de fusta.

Paral·lelament a les Jornades, s’han organitzat altres activitats per als participants: diferents itineraris de natura, una caminada micològica, exposicions de bolets i concursos a les xarxes socials.

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Obertura d’inscripcions per al curs de cuina “Elaboració culinària bàsica”
  • Properes convocatòries d’ajuts del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’aquest 2022
  • Eines de promoció turística a l’Alt Urgell
  • Oberts els ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
  • El Govern de la Generalitat aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022-2026

Calendari notícies

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
« maig    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació