Des d’ Hostaleria de Lleida ja fa 25 anys que fem una aposta decidida pels joves i la cuina amb l’organització del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí. Una iniciativa, que es desenvolupa a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la ciutat, i que va ser pionera a l’Estat, com ha apuntat el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano, ja que té la dificultat afegida que els cuiners participants no coneixen fins el mateix dia del concurs quin és l’ingredient principal del plat a elaborar.
Segons el Tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Projecció Exterior, Fèlix Larrosa, “el Concurs de Joves Cuiners és un mirall on es reflecteix la joventut de la cuina de Lleida i molts dels guanyadors d’anteriors edicions del concurs són ara referents de la gastronomia lleidatana”.
Una de les novetats més destacades de l’edició d’enguany és la participació de col•lectius gastronòmics i de diferents productors de la província de Lleida, que oferiran un tast als assistents abans del lliurament dels Premis i que proporcionen alguns dels productes de la cistella del Joves Cuiners.
ONZE PARTICIPANTS:
PROGRAMA DE LA JORNADA (dilluns 10 de març)
MEMBRES DEL JURAT
TAST I DEGUSTACIÓ DE PLATS I PRODUCTES – COL.LECTIUS I PRODUCTORS