El passat diumenge, es va organitzar al Pla de Beret una nova edició de “Era Òlhada”, l’ esdeveniment gastronòmic dedicat a un dels plats típics de la Val d’Aran: “l’ òlha aranesa”, que aquest any va comptar amb la participació de l’ Escòla d’ Ostalaria de Les com a encarregada de cuinar aquest plat.
Per poder degustar “l’ òlha aranesa”, es podien adquirir tiquets al preu de 3€. Aprofitant el bon temps que va fer en aquesta jornada, unes 500 persones de les presents a l’estació d’ esquí de Baqueira Beret es van apropar a degustar un dels plats estrella aranesos, confirmant així l’ èxit d’ acollida d’aquest esdeveniment.
Una vegada més podem estar satisfets pel resultat que hem obtingut en una edició d’ Era Òlhada, fet que demostra que la gent té interès en conèixer la gastronomia del nostre territori.
En aquest esdeveniment també va estar representada la Marca de Garantia, el certificat dels productes autòctons de la Val d’Aran, amb la presència de la Tocineria Casasnovas, que va oferir la degustació de paté. A més, també es va comptar amb la participació de la marca de vi “Príncipe de Viana”, denominació d’ Origen de Navarra, que va oferir una mostra del seu vi.