horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Berguedà
  • Comarques
  • Nacional

Es mantenen les restriccions una setmana més

20 febrer, 2021

El dilluns 22/02/2021 entren en vigor aquestes noves mesures que es recullen a la RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Les mesures que recull tenen una setmana, amb emissió d’informes periòdics.

Les franges horàries del servei de l’esmorzar i del dinar, tant a l’interior de l’establiment com a la terrassa, que queda de la següent manera:

De 7:30 hores a les 10:30 hores
De 13:00 hores a les 16:30 hores

Els clients no podran romandre a l’establiment fora d’aquestes franges horàries.

– El consum s’ha de realitzar sempre a la taula (està prohibit consumir a la barra).

– Interiors:

  • L’aforament es limita al 30% de l’autoritzat.
  • S’ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents.
  • S’ha de garantir la ventilació de l’espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

– Terrasses:

  • S’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.

– Es limita a 4 el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la “bombolla de convivència” (grup de persones que conviuen sota el mateix sostre. Pot incloure també persones cuidadores i/o de suport imprescindibles per prevenir conseqüències negatives de l’aïllament social. El grup ha de ser tan estable com sigui posi).

– S’ha de garantir la distància d’1 metre entre persones d’una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a “la bombolla de convivència”. El tipus i mida de taula han de permetre que es garanteixin aquestes distàncies.

– S’han de complir sempre totes les indicacions del Pla sectorial de la restauració aprovat pel Procicat, i l’Annex del Pla sectorial de restauració.

Horaris d’obertura per recollir menjar a l’establiment i repartiment a domicili:

  • Recollida de menjar a l’establiment (take away): franja compresa entre les 06.00 hores i les 22.00 hores.
  • Prestació de serveis de restauració a domicili (delivery): franja compresa entre les 06.00 hores i les 23.00

 

Restauració en àrees de servei de vies de comunicació per a professionals de transport:

  • No resta subjecta a cap franja horària.

Els hotels, pensions, càmpings i altres allotjaments turístics poden donar també servei de restauració exclusivament a les persones allotjades en horari de sopar fins a les 22:00 hores.

Altres mesures de salut pública previstes en aquesta resolució i que també afecten al nostre sector son les següents:

Limitació de l’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya

Queda restringida l’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya, excepte per a aquells desplaçaments, adequadament justificats, que es produeixin per algun dels motius que s’indiquen a la Resolució i que són els mateixos que existien fins ara (p. ex. assistència a centres sanitaris, obligacions laborals, professionals o empresarials, retorn al lloc de residència habitual o familiar, per una necessitat justificada i inajornable, etc. …).

Es permeten desplaçaments entre la comarca de l’Alt Urgell i el Principat d’Andorra, per part de les persones residents en aquests dos territoris.

Limitació de la mobilitat dins del territori de Catalunya (comarcal)

– Queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada comarca, amb les excepcions previstes al punt anterior.

Mesures de restricció de la mobilitat nocturna: Toc de queda

– Prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, amb les excepcions previstes.

Si teniu qualsevol dubte, HOSTALERIA DE LLEIDA està a la vostra disposició (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org).

 

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • El nostre sector té un gran futur
  • Horari continuat a l’hostaleria de 7:30 a 17:00 hores
  • Ajuts Ajuntament de la Seu d’Urgell
  • Reclamar indemnitzacions pels tancaments i restriccions
  • Reclamacions patrimonials contra les administracions

Calendari notícies

març 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« febr.    

Memòria

  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2021 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació