horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

De la terra al plat

8 novembre, 2019

“De la terra al plat” és un projecte Leader que s’ha aprovat i que té coma objectiu crear sinèrgies i enfortir la relació entre els productors i productores agroalimentàries, la xarxa restauradora i hotelera de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya com a elements claus per al desenvolupament econòmic d’ambdues comarques. El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya ha estat designat Grup coordinador del projecte DE LA TERRA AL PLAT en col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, Productors i Elaboradors Ecològics de la Cerdanya i l’Alt Urgell, Assoc. Agroalimentària de la Cerdanya, Assoc. Gastronòmica Cuina Pirinenca de la Cerdanya i Allotjaments d’Hotels i Allotjaments Turístics de la Cerdanya. L’eix de treball d’aquest projecte s’estructura en cinc fases, distribuïdes de forma homogènia durant els pròxims mesos.

Més enllà de la consolidació de la gastronomia, així com de les sinèrgies que es generin entre els diferents restauradors i productors, aquest projecte pretén ser, també, una base sòlida que permeti valorar, encara més, tot aquest món gastronòmic en l’àmbit turístic i, fins i tot, que serveixi com a punt de partida per crear una xarxa ecoturística en aquest àmbit territorial.

El President de l’AHAU diu: creiem que l’aliança entre restauradors també pot portar, per exemple, a generar un circuit gastronòmic creuat entre diversos establiments de les comarques. S’obre la porta, doncs, a tot un conjunt d’accions amb l’objectiu de crear aliances entre tots els participants.

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Nova línia d’ajuts per a empreses d’un a cinc treballadors
  • Reunió amb el President de la Generalitat, Honorable Sr. Pere Aragonés
  • Per un impuls als Pirineus, diem prou!
  • El próxim 16 de juny s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i serveis, l’artesania i la moda
  • Campanya gaudeix de les terrasses amb responsabilitat

Calendari notícies

juliol 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació