Ahir 14 de maig de 2016 es va obrir el termini de presentació per als II Premis d’Enoturisme de Catalunya 2016. En aquest enllaç trobareu l‘ordre EMC/71/2016, de 5 d’abril, amb tota la informació sobre la convocatòria d’aquests guardons.
Els Premis d’Enoturisme de Catalunya constitueixen una iniciativa conjunta dels membres de la Taula d’Enoturisme de Catalunya, engegada en el marc del Programa Enoturisme Catalunya.
L’objecte dels Premis d’Enoturisme de Catalunya és recompensar aquells projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l’enoturisme de Catalunya que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l’especialització, la innovació i la millora de la qualitat i la competitivitat nacional, estatal i internacional de l’enoturisme.
Pel que fa als premis, les categories a les quals es pot optar són les següents:
- Allotjaments
- Restaurants
- Art i Cultura
- Cellers
- Agències de viatges especialitzades, empreses d’activitats enoturístiques, transportistes i d’altres
- Entitats públiques o publico privades
- Pràctiques sostenibles/responsables d’enoturisme
El punt 3 de l’ordre adjunta explica els requisits i criteris que han de complir els aspirants a un dels Premis i el punt 4 explica el procediment de presentació de les candidatures. Caldrà que les candidatures aportin tota la informació necessària per permetre el Jurat prendre la seva decisió, en base als criteris i mèrits que en cada cas concreta l’Ordre.
Us animem a presentar les vostres candidatures.