horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

Cimera climàtica mundial a Madrid. Els germans Roca preparen un àpat sostenible pels dirigents mundials

29 novembre, 2019

Aquesta setmana vinent se celebra a Madrid la cimera anual mundial entorn del canvi climàtic. Espanya ha acollit accidentalment la trobada, amb temps rècord, ja que s’havia de fer a Xilè i a causa de la situació de protestes, va renunciar. Acull a 25.000 persones representants de 200 països que pertanyen a la COP25.

És un magnífic exemple de com el nostre sector pot ajudar a aconseguir els grans canvis necessaris per intentar reconduir la situació climàtica mundial.

Els germans Roca afrontaran el repte de sensibilització amb 6 propostes culinàries:

La primera, una pols de boletus liofilitzat, que representa un llac sec, que en incorporar el caldo es converteix amb un fang que està boníssim, i te un efecte molt impactant.

La segona proposta denuncia les espècies invasives i està elaborat amb cranc blau del delta, una espècie invasora que acaba amb les escopinyes i les cloïsses.

La tercera, una mousse de plàncton, salicòrnia, algues, entre altres, per denunciar l’augment de les temperatures dels oceans, i les seves conseqüències.

La quarta, per recuperar els adobats com a sistema de conservació dels productes vegetals, i així poder allargar la seva vida, a base d’adobat de flors de romesco, de nous tendres, adobat d’endívia, de flor de mora, flor d’oxalis, de brots de malva, jicama, caviar cítric, fulles de morera, all d’os, fulles de tàpera, tempé, garum, kimchi, miso, xucrut i llegums.

La següent, denúncia de l’excés de consum de carn, i reivindicació de la proteïna vegetal. Un plat a base de remolatxa, síndria, pebre vermell i ceba vermella.

I per postres, el tema del comerç just, una fava de cacau, amb mousse de xocolata elaborat per una comunitat indígena de Colòmbia, i un bombó de tomata de kaduna, Nigèria.

Estem preparant una acció per facilitar l’aprofitament alimentari als restaurants, i per començar a difondre tot el concepte d’assoliment dels ODS al nostre sector. Ben aviat rebreu notícies.

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Nova línia d’ajuts per a empreses d’un a cinc treballadors
  • Reunió amb el President de la Generalitat, Honorable Sr. Pere Aragonés
  • Per un impuls als Pirineus, diem prou!
  • El próxim 16 de juny s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i serveis, l’artesania i la moda
  • Campanya gaudeix de les terrasses amb responsabilitat

Calendari notícies

juliol 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació