horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

Calella acull el tast solidari “Vi per Vida” per tercer any consecutiu

24 novembre, 2016

El proper dissabte, 26 de novembre, se celebrarà el tast de vins solidari “Vi per Vida” a les 18 h a la fàbrica Llobet–Guri, per prop de 400 persones. Amb aquest, seran ja set els tastos multitudinaris “Vi per vida”, després del llançament de la iniciativa el maig de 2014 a Mollerussa.

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre impulsada per Xavier Ayala i que va néixer l’abril de 2014 amb l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi i sensibilitzar els ciutadans en favor de la investigació. Els fons recollits a les campanyes de “Vi per Vida” van destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis, entre els 50 projectes que es duen a terme en aquesta àrea de recerca.

vipervida2016

Aquest serà el tercer tast que “Vi per Vida” organitza a Calella després de l’èxit de participació de les dues edicions anteriors. Aquests tastos són possibles gràcies a la col·laboració d’un conjunt d’institucions i persones que, desinteressadament i desde el primer moment, han recolzat el projecte.

Per a Xavi Ayala els tastos a preus populars i solidaris compleixen dos objectius, millorar la cultura del vi i sensibilitzar en favor de la recerca. “Apropem els vins catalans al públic d’una manera divertida, amb presentacions audiovisuals i música catalana moderna, alhora que contribuïm entre tots a una bona causa“.

Per només cinc euros, els participants assaboriran vins de les Denominacions d’Origen Alella, Penedés, Catalunya i Empordà, fent un viatge per diferents demarcacions de Catalunya.

L’acte estarà presentat pel sommelier Xavi Ayala. El servei i atenció al públic, així com també l’elaboració d’algunes degustacions culinàries, anirà a càrrec dels estudiants de restauració de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella.

Les entrades al tast es poden adquirir en tres punts de Calella (Fruits secs Tulsà, Restaurant Sapore d’Italia i Institut Bisbe Sivilla), el Restaurant Diagonal de Pineda i a través de la pàgina web Ticketea.

Més informació:
Xavier Ayala: vipervida@gmail.com
Mòbil: 662 399 888

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Nova línia d’ajuts per a empreses d’un a cinc treballadors
  • Reunió amb el President de la Generalitat, Honorable Sr. Pere Aragonés
  • Properes convocatòries d’ajuts del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’aquest 2022
  • Per un impuls als Pirineus, diem prou!
  • El próxim 16 de juny s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i serveis, l’artesania i la moda

Calendari notícies

juliol 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació