El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit avui la inauguració del Saló Internacional del Turisme en Catalunya (SITC).
El SITC, que es celebra del 4 al 6 d’ abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, presenta aquest any les millors experiències turístiques que ofereixen les destinacions de proximitat en diferents àmbits com la gastronomia i l’enoturisme, el càmping o el turisme rural.
També te especial rellevància l’ oferta internacional, destacant els països asiàtics i de la Mediterrània. La gastronomia, amb un espai amb degustacions, i el turisme 2.0 son alguns dels protagonistes d’aquesta edició.
L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell ha estat present dins de l’àrea gastronòmica presentant les Jornades Gastronòmiques i el GinFer. Les Jornades Gastronòmiques es celebren del 11 al 27 d’Abril tenint els productes de proximitat com a protagonistes de les mateixes.
Avui s’ha presentat el El GinFer s’ha presenta a Barcelona en el mateix Saló amb la presència del Conseller Puig.