Aquesta setmana les responsables de les àrees de laboral i fiscal de la Federació d’Hostaleria s’han reunit amb diferents establiments de la Val d’Aran a les oficines del Gremi, per tal de preparar els tancaments de temporada i valorar els períodes millors per fer-ho.
Temes com la baixada de l’activitat des de Sant Josep fins Setmana Santa i la bonificació en la seguretat social, d’un 50% en les cotitzacions, si es mantenen els contractes fixos discontinus fins el dia 31 de març, són aspectes a tenir molt en compte per tal d’establir la data que en que s’ha de finalitzar aquest any la temporada d’hivern.
Un altra problemàtica que s’ha detectat aquest any, és la variabilitat que hi ha en el consum als establiments de la Val, en el que hi ha setmanes que hi ha una afluencia forta als locals i altres que es poquíssima, el que dificulta que es puguin preparar ofertes específiques per la inseguretat que representa des del punt de vista dels costos, tant de matèria primera com de personal.
Recordeu que qualsevol consulta que necessesiteu sobre aquest o altres temes podeu contactar a l’oficina del Gremi al telèfon 973 640601.