horecalleida.es

horecalleida.es

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida

notícies

Actualitat del Sector Hostaler a la Província de Lleida
  • Portada
  • Lleida
  • Val d’Aran
  • Alt Urgell
  • Comarques
  • Nacional

5à Edició de l’Era Mongetada a la Val d’Aran

21 octubre, 2016

El Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran amb el patrocini de l’ Ajuntament deth Naut Aran, l’ Ajuntament de Bossòst i l’ Ajuntament de Vielha e Mijaran, amb la col·laboració de diverses entitats publiques i privades organitzen “Era Mongetada 2016”, una proposta única que uneix agricultura, gastronomia i cultura de la Vall d’Aran.

Com en cada edició hi haurà diverses activitats que inclouen el Sopar Solidari elaborat pels cuiners del Grèmi del divendres dia 28 amb un concert acústic a càrrec de Mercè Morera i Alba Logan ; el dissabte dia 29 la festa es desplaçarà a Bossòst on es celebra la Fira Ramadera, amb Jocs Agrícoles Deportius per equips, la inauguració de la placa del monument de “Era Mongetada” i el Dinar Pagès. El vespre-nit del mateix dissabte es farà tradicional nit de pinxos que elaboren diversos bars associats al Grèmi. La nit comptarà amb un concert de música occitana a càrrec de Gigi de Nissa, provinent de la ciutat occitana de Nissa; Lou Seriol, de les Valls Occitans d’Itàlia, i el fi de festa a càrrec del DJ Lluc Navarro.

banner-600-era-mongetada

El diumenge dia 30 es farà com cada any la demostració de tractament tradicional de la mongeta i a continuació l’activitat principal: el dinar de mongeta amb show cooking inclòs. En aquesta edició comptarà amb la presencia de dos craks de la cuina: Daniel Garner i Toni Botella. Daniel Garner (Estats Units), cuiner professional d’Universitat. Va iniciar-se com a xef bàsic de sushi avançant en diferents categories del prestigiós Nobu i ha treballat en diferents Nobu’s d’arreu del món. Actualment és el xef de l’Okra de Beiijin (Pekin). Toni Botella, cuiner autodidacte, l’any 2000 va crear el seu propi espai gastronòmic TBTC (Tony Botella Taller de Cuina) on es dedica a la formació professional. També hi participaran destacats cuiners del Grèmi d’Ostalaria.

Més informació a la web www.eramongetada.org

5mongetada

Tweet

Enquesta

Per què la gent no vol treballar en el nostre sector?

Què en penses?

Com veieu la notícia d’avui d’anul·lació de 45 km d’autovia al projecte A-23 fins a Benavarri?

View Results

Loading ... Loading ...

El més vist aquesta setmana

  • Nova línia d’ajuts per a empreses d’un a cinc treballadors
  • Reunió amb el President de la Generalitat, Honorable Sr. Pere Aragonés
  • Properes convocatòries d’ajuts del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’aquest 2022
  • Per un impuls als Pirineus, diem prou!
  • El próxim 16 de juny s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i serveis, l’artesania i la moda

Calendari notícies

juliol 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny    

Memòria

  • any 2021
  • any 2020
  • any 2019
  • any 2018
  • any 2017
  • any 2016
  • any 2015
  • any 2014
  • any 2013

Federació d’Hostaleria de Lleida

Av. del Segre, 7. Altell - 25007 LLEIDA
Tel. 902 24 88 58 - 973 24 88 58
Fax: 973 18 40 40
federacio@hostaler.org

Aula Manel Martín

C/ Segrià, 35. Baixos - 25006 LLEIDA
Tel. 973 28 92 38
Fax: 973 18 40 72
aula@hostaler.org
Copyright © 2022 horecalleida.es
Acceptar i tancar
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Obtenir més informació