Setmana de xerrades pel control horari

Aquesta setmana hem fet les xerrades de reflexió sobre la nova normativa de control horari. La principal conclusió és que hem de començar a treballar aquest aspecte, que hem de ser conscients del que es considera jornada de treball, amb el còmput del temps efectiu de treball, la nova percepció del concepte jornada flexible, que sempre ha existit, però que li hem de treure el màxim profit amb un entorn legal i de la feina que s’ha fet en els últims anys al conveni per ara poder aplicar tots aquests conceptes, amb un cost molt competitiu.

Hem observat que han estat força profitoses pels assistents, pels aclariments tècnics i per fer “cura col·lectiva”. També s’ha tret com a conclusió la solvència tècnica que ofereix la Federació, com a resultat de l’aposta estratègica d’oferir serveis especialitzats per solucionar els problemes del sector, estant l’únic gremi que ha organitzat aquestes sessions a Lleida.

També s’han fet comentaris sobre la necessitat d’augmentar els marges per poder afrontar les creixents despeses i d’intentar harmonitzar els horaris habituals de servei, encara que vagi contra la globalització d’oferir servei 24 h/7 dies a la setmana.

Ens oferim a fer-ne més a qualsevol indret del nostre territori sempre que tinguem un grup mínim, sols cal que ens ho proposeu.