Vols conèixer la teva competitivitat en l’ús de les noves tecnologies?

La Direcció General de Turisme ha creat una nova eina d’autodiagnosi perquè les empreses puguin avaluar la seva competitivitat en l’ús de les noves tecnologies.

Es tracta d’un qüestionari dinàmic i adaptat a l’usuari, que genera un procés d’avaluació, recomanació i anàlisi en cinc dimensions: general, màrqueting digital, comercialització online, eines de gestió TIC i digitalització de l’experiència.

L’eina, amb disseny responsive, és accessible des de qualsevol dispositiu i hi pots accedir a través de l’enllaç següent: https://autodiagnositurisme.gencat.cat/

Segons les competències a analitzar, cal respondre una sèrie de preguntes d’un qüestionari que no et portarà més de 10 minuts omplir-lo. Un cop completat el procés, rebràs automàticament la teva avaluació amb indicadors gràfics sobre l’estat de maduresa de la teva empresa i una presentació de resultats online (PDF descarregable) i també per correu electrònic.

Aquesta nova iniciativa té  l’objectiu de contribuir a millorar la incorporació de la digitalització en el teu negoci i fer-lo encara més competitiu.