Visites a Hisenda i Inspecció del treball

Aquests dies hem tingut reunions amb Hisenda i amb Inspecció del Treball. Són visites que fem periòdicament per comentar els temes d’actualitat. A Treball s’ha parlat del nou decret del control horari i com gestionar-ho, de la carta dels contractes a temps parcial i temporals d’aquest estiu .

A Hisenda, hem tractat temes de criteris de ratis actuals, agilitzar la devolució IVA i comentaris sobre la carta de proporcionalitat d’ingressos d’efectiu amb targeta, rebuda també aquest estiu. S’ha fet una presentació de la situació actual, destacant les xifres record, però també el baix marge empresarial actual, a les dues institucions.

A Treball ens han advertit que aviat faran campanya del control horari, a Hisenda que aviat s’implementarà la presentació dels llibres d’Iva trimestrals (ara sols és liquidació) i en referència a les cartes, nosaltres hem agraït l’advertència, pensem que podien millorar les formes, per no tractar-nos d’irregulars de forma generalitzada, els dos han dit que les cartes venien de Madrid i algun inclús ens ha dit que a ells també els ha agafat per sorpresa.

Si teniu més temes d’interès del sector que penseu podem traslladar, no dubteu en fer-nos-ho saber.