Vielha acollirà el 23 d’octubre el primer Job Dating de la província de Lleida

El proper 23 d’octubre, Vielha acollirà la celebració d’un Job Dating en el Palau d’Esports, el primer que se celebra a la província de Lleida. Aquest esdeveniment, organitzat pel SOC Vielha en col·laboració amb el Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran i l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, pretén afavorir que hi hagi un intercanvi entre les empreses i treballadors de la Val d’Aran i de l’altre costat de la frontera francesa, per fomentar un augment de les contractacions laborals de cara a la propera temporada d’hivern.

L’objectiu és l’intercanvi entre les empreses i els treballadors de la Val d’Aran i del sud de França per fomentar contractacions per a la temporada d’hivern

Aquest dimarts s’ha dut a terme la presentació del Job Dating a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, amb la presència de l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, la sotsdirectora general d’Ocupació a Catalunya, Susana Díaz, el cap del Servei Territorial d’Ocupació de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Oriol Sàlvia, el director del SOC Vielha, Jesús Vergés, el president del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Ambròs Barberà i Michel Montserrat, membre del UMIH de França.

Durant la celebració del Job Dating, hi haurà 24 empreses que oferiran treballs per a la temporada d’hivern en el sector de l’hostaleria i de turisme de muntanya. A més, també estan convidats l’INS d’Aran i l’Institut de El Pont de Suert. Tots els interessats hauran de portar el seu Currículum Vitae, perquè poden generar-se entrevistes de treball. L’horari serà de 09:30 a13:00.

“Aquí a la Val d’Aran, un territori que viu en gran part del sector turístic, es necessita molts treballadors per als cinc mesos d’hivern. El Job Dating de Vielha del proper 23 d’octubre és una gran oportunitat perquè les empreses i treballadors puguin tenir una trobada directa i poder intercanviar els seus interessos laborals”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.