Vichy Catalan t’ajuda a cuidar el teu cor

La salut cardiovascular dels espanyols continua sent una de les principals prioritats per Vichy Catalan Corporation, més tenint en compte que les malalties cardiovasculars continuen sent la primera causa de mort al nostre país.

Per aquest motiu, Vichy Catalan ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Espanyola del Cor (FEC), centrat en la prevenció de malalties cardiovasculars i en la millora del control del colesterol.

Del 23 al 27 de setembre estaran a la plaça de Callao a Madrid dins del “Àrea Prova de Colesterol” organitzada per la FEC en el marc de “La Setmana del Cor”, realitzant revisions dels factors de risc cardiovascular i informant als ciutadans de com portar una vida més cardiosaludable.

Així mateix, l’aigua mineral Muntanya Pins serà el Proveïdor Oficial per a la VII Cursa Popular del Cor que arrencarà des de la Casa de Camp de Madrid el proper 24 de Septembre.

Vichy-Catalan-Fundacion-Espanola-Corazon

El conseller delegat de Vichy Catalan Corporation, Joan B. Renart, i el doctor Carlos Macaya, president de la FEC, han signat el conveni pel qual Vichy Catalan donarà suport a la Fundació en algunes de les seves activitats de conscienciació, com és el cas de la Setmana del Cor. “Per a nosaltres és un plaer comptar amb la col·laboració de Vichy Catalan com a patrocinador a la Setmana del Cor, ja que la companyia que el comercialitza està compromesa amb la producció de begudes no ensucrades, una iniciativa en línia amb els missatges de la FEC, de potenciar la salut en general “, ha destacat el doctor Carlos Macaya.