Val d’aran al Calendari de la UTMB

Aquest setembre s’ha iniciat amb una excel·lent notícia, la UTMB ha inclòs una prova de trail running, a l’entorn del Val d’Aran, del seu calendari internacional. De moment tenen cinc escenaris, l’originari, Montblanc, Gaoligong ( china ), Ushuaia ( patagonia Argentina), Omán i ara la Val d’Aran. És una excel·lent notícia pel Val d’Aran, per tot el Pirineu, per Catalunya i Espanya.

Recordem que la UTMB (Ultra Trail Mont Blanc) representa l’organització de diverses proves d’Ultratrail, a escala mundial, que sols a la del Montblanc, amb el conjunt de les 7 modalitats, tenen, 10.000 participants i s’estima que tenen unes 26.000 sol·licituds.

El Kilian Jornet ha guanyat la prova al Montblanc, amb diverses ocasions, la primera amb record inclòs el 2008. La Núria Picas també ha participat amb molt bons resultats.

Aquest fet comportarà que la destinació sigui objectiu de molts que vulguin entrenar en els mateixos paratges, o simplement practicar, en aquests magnífics entorns, i no sols quan se celebri la prova, que es preveu del 3 al 5 de juliol.

Felicitats a tots els que han treballat perquè aquest projecte sigui una realitat.

Enllaç relacionat
https://utmbworld.com/