Us demanem la vostra col.laboració per una enquesta d’una Tesi Doctoral per Hotels de l’Universitat Rovira i Virgili

Des de’l departament de psicologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona estan desenvolupant la tesi doctoral “La protecció psicosocial dels treballadors del Sector Hostaleria, Restauració i Càtering (HORECA)” del doctorand Camila Merma Linares i sota la direcció del Dr. Jordi Tous Pallarès i el Dr. Urbà Lorenzo Seva.

Aquesta investigació es basa en analitzar el grau d’informació que tenen les empreses sobre les expectatives i necessitats del sector HORECA a través d’una breu enquesta anònima (HORC_D).

L’enquesta consta d’una sèrie de frases relacionades amb el treball diari a la vostra empresa i en què ha d’indicar fins a quin punt descriuen la situació habitual en el vostre hotel.

Han creat l’enquesta en format electrònic mitjançant el programa google drive usant el següent enllaç:

http://goo.gl/forms/4hlFQTbVdpZBQ3kv2

Ens demanen la vostra col·laboració per contestar l’enquesta per part del director de l’establiment, personal de l’àrea de RRHH o de l’àrea encarregada de la selecció i contractació de personal.

L’enllaç de l’enquesta s’ha d’obrir amb els navegadors Chrome o Firefox Mozilla, amb l’Explorer no funcia. L’enquesta és anònima i no demanarà cap dada personal.