Actualització: Una porta oberta, es poden prestar serveis de lliurament a domicili.

Bon dia,

Ahir va sortir el decret nacional que ha declarat l’estat d’alarma. Tal com s’ha informat en correus anteriors.

El Govern ha tancat l’hostaleria  a tota Espanya. No contempla mesures pal·liatives que com us hem explicat estem reclamant a través de CEHE i de Pimec a Catalunya. Esperem que el dimarts vinent s’aprovi el primer paquet.

Les competències per gestionar l’emergència passen a ser estatals.

El nou Reial Decret de declaració d’estat d’alarma contempla: “se suspenen les activitats d’hostaleria i restauració, podent prestar-se exclusivament serveis de lliurament a domicili“.

Si determineu que podeu provar aquesta modalitat, tant si ja l’anàveu fent com si no, feu-nos-ho saber, ho posarem a la guia gastronòmica Gastronomiadelleida.com i farem difusió, per donar-ho a conèixer.

Envieu correu indicant-ho a federacio@hostaler.org. Si no teniu fotos a la vostra fitxa, també adjunteu-les.

És una tendència que va a l’alça i que ara us pot servir per provar-ho.

Si teniu treballadors us animem a tramitar l’ERO com més aviat millor. Us podem ajudar, ja us hem explicat com fer-ho, és fàcil i ràpid.

Considerem que el període de 15 dies s’allargarà. Feu estimacions per almenys dos mesos.

També indicar que aquests dies aprofitant l’avinentesa es mouen per les xarxes certs moviments que demanen la vostra opinió respecte de qualsevol tema (generalment lligat amb l’emergència), us recomanem que no deixeu les vostres dades, especialment correu electrònic. Suposem amb alguna excepció, sols pretenen recollir correus.

Tenim la web actualitzada, perquè tingueu la millor informació en aquest moment, i us anem enviant correus diàriament. Si necessiteu el nostre suport, feu-nos-ho saber.

ACTUALITZACIÓ:
Guia per un repartiment a domicili segur per a tots

 

Notícia relacionada

Estat d’Alarma decretat pel Govern d’Espanya: Suspensió de totes les activitats recreatives musicals i d’oci nocturn, d’hostaleria i restauració. Limitació a la llibertat de circulació