Una nova proposta

Des de la Junta Directiva de la Federació s’ofereix als associats la següent proposta:

Un descompte entre les empreses associades a la Federació, per a que tant empresaris com treballadors puguin gaudir de condicions especials en el serveis d’allotjament d’altres empreses associades.

A partir d’ara aquest programa l’anomenarem HOSTALERLLEIDA.

L’objectiu és afavorir la contractació de serveis d’allotjament entre les empreses associades a la Federació, de forma que els treballadors tinguin un descompte especial del 15% quan s’allotgin en altres empreses de la Federació.

Funcionament: La Federació disposarà de un cens/llistat de totes les empreses que hagin manifestat el seu interès en participar en aquest servei, amb el detall de condicions per poder-ne gaudir (dates, descompte, acompanyants ….). Aquest cens s’anirà actualitzant a les noves incorporacions d’empreses i s’enviarà als tots els associats per correu electrònic. Cada empresa serà la responsable de fer-ne difusió entre els seus treballadors, de forma que també en siguin coneixedors i en puguin gaudir.

Quan un treballador estigui interessat en gaudir del descompte, per fer-lo efectiu, haurà de sol·licitar a l’empresa on treballi, que li faciliti un formulari que dissenyarem  per aquesta efecte, on el propietari signarà conforme el sol·licitant del descompte és treballador de una empresa associada a la Federació, i l’haurà d’enviar a l’establiment on es vulgui fer la reserva per gaudir del descompte.

Per que la reserva sigui en ferm, l’empresa receptora haurà de confirmar la reserva al treballador que l’ha sol·licitat.

En el cas que l’empresa que ofereix el descompte vulgui comprovar que l’empresa qeu sol·licita la reserva és soci de la Federació, es pot trucar directament a la Federació, o mirar a la guia d’establiments www.movimenth.com

El descompte serà fix del 15% sobre la tarifa real de l’establiment. No serà acumulable amb altres ofertes i descomptes i lògicament subjecte a disponibilitat. Per això és important confirmar la reserva.

Des de la Federació creiem que aquesta és una acció que pot beneficiar a tots, ja que en la seva major part, el personal d’hostaleria té festa entre setmana, i d’aquesta forma les empreses associades poden donar a conèixer la seva oferta al sector en dies de baixa ocupació, identificant clarament als clients, i alhora que fem sector, podem oferir avantatges interessants al nostre personal pel seu oci i millorar la seva professionalitat.

Al mateix temps, als treballadors de les empreses associades els permet gaudir a millor preu dels nostres serveis, conèixer de primera mà l’oferta d’altres establiments associats i el que es tradueix amb millor professionalitat.

Per a que aquesta nova proposta sigui tot un èxit, necessitem:

  • Que ens feu saber la vostra voluntat de participar en el projecte, indicant que la vostra empresa vol oferir descomptes als treballadors d’altres empreses associades, i les condicions d’aquestes reserves.
  • Que quant us fem arribar el cens d’empreses que hi participen, difongueu aquest programa als vostres treballadors.
  • Que tracteu com a professionals als treballadors que utilitzin aquets servei.

Esperem que aquesta nova iniciativa sigui molt ben acollida per tots els associats i estem oberts a que ens proposeu suggeriments per millorar la proposta.

Document relacionat
Full d’Inscripció