Una excel·lent notícia pel sector

I un gran pas per la família Monje per la regularització administrativa del càmping Verneda, és el que s’ha aconseguit l’última setmana de juny, l’autorització d’activitat de càmping per part de la Confederació Hidrogràfica del Ebro.

No és un fet casual, les principals fites; la signatura del conveni de l’Associació de Càmpings amb l’ACA, Protecció Civil i Urbanisme el 2006, l’actualització de l’estudi hidrològic del Garona, la modificació normativa de la llei d’aigües del 2016, la constància, determinació, flexibilitat i actitud positiva de la família Monge, i la disposició d’un tècnic especialitzat, en Joan Gurrera.

S’ha aconseguit enquadrar l’activitat fora del flux preferent. Per això també s’ha requerit redistribuir superfícies d’ús, i adquirir espais addicionals per reubicar serveis.

No ha estat gens fàcil, ni encara està finalitzat el procés del pla especial urbanístic, ni segurament tothom pot tenir la mateixa solució, però ens comprometem a lluitar per trobar-ne una que condueixi a què pugueu regularitzar la vostra activitat de càmping.

Amb el Verneda, ja tenim tres autoritzacions que se sumen a les tres que inicialment ja es van tramitar per considerar que no estaven ubicats en zones inundables, i un parell més que han pogut ultimar els seus plans especials per estar en zones no inundables.