Un estiu de rècord

Amb un creixement molt baix, un 1%, però incrementant les pernoctacions de l’estiu passat i assolint un nou rècord de pernoctacions global d’estiu ( juliol i agost). Així podem resumir la temporada d’estiu. Si anem concretant, veurem com han baixat les pernoctacions dels nacionals, han pujat les dels estrangers, els hotels han tingut un comportament extraordinari, tant en nacionals com en estrangers. L’agost millor que el juliol.

Si observem els ADR dels hotels, també va consolidant un increment, tot i que és baix, que combinat amb els bons resultats, ho podem considerar com la millor notícia.

Com vam dir, també estem en xifres rècord de contractació de treballadors.

També us adjuntem les estadístiques del 2018, amb el seu tancament definitiu. Tot i que no és novetat, recordar que vàrem fer rècord de pernoctacions d’estrangers, i hem quedat molt pròxims del rècord de les pernoctacions totals del 2004.

Tal com ja vàrem avançar, són excel·lents resultats, que hem de gestionar en un període d’incertesa global, i amb reptes com la millora dels marges empresarials, i la gestió dels recursos humans.

Us adjuntem les dades en detall de juliol, agost del 2019 iles dades del tancament definitiu 2018.

Documents relacionats
Ine tancament anual 2018 definitiu complert
Ine estiu del 2019 tancament provisional