Un establiment històric de l’Alt Urgell rep una visita guiada.

L’Hotel El Castell de Ciutat, pertanyent a la prestigiosa cadena Relais Chateaux serà un dels punts claus de les visites realitzades el proper 20 de setembre dins dels actes dels esdeveniments de 1714.

Dins de les sortides programades des de l’Espai Ermengol, Museu d’Història de la Ciutat de La Seu d’Urgell, es preveu pel proper diumenge 20 una visita guiada per espais d’interés durant la Guerra de Successió. Els actes es realitzen com a commemoració de la rendició de les fortaleses de Castellciutat el 28 de Setembre de 1714.

La Ruta s’inicia al Museu d’Història de la Ciutat, amb la visita a l’exposició “La Seu d’Urgell, Castellciutat i el General Moragues durant la Guerra de Successió” i posteriorment es realitzarà el desplaçament a El Castell de Ciutat, espai que allotja l’establiment hoteler, ubicat en un espai d’interès històric i cultural i en una situación privilegiada i estratégica sobre la Seu d’Urgell. Posteriorment es traslladarà el grup per continuar la visita.

Hotel El Castell de Ciutat

Les primeres notícies que es tenen del Castell de Ciutat són del S.XI, però on va tenir una importancia cabdal va ser durant la Guerra de Successió, aconteixements que actualment han recuperat la seva memoria histórica arrél del Tricentenari.

Més informació sobre El Castell de Ciutat

Ruta 1714 a L’Alt Urgell