ULL amb les empreses que ofereixen formació bonificada

Hi ha moltes empreses que estan visitant establiments d’ hostaleria i turisme, oferint formació bonificada ( que normalment us diuen que és gratuïta ). Algunes d’ aquetes espreses diuen que tenen conveni amb la nostra associació, Hostaleria de Lleida, o que venen de part nostra, sense ser veritat.

Hostaleria de Lleida sempre uns informa de quines són les empreses amb qui tenim algun conveni. En temes de formació sols dues empreses us poden oferir formació bonificada de la ma d’ Hostaleria de Lleida, empreses contrastades i rigoroses amb qui tenim confiança. Aquestes dues empreses són: FEMXA, empresa a nivell nacional amb qui fa anys que treballem temes formatius i amb ALPS, una empresa més local amb qui hem començat a treballar fa poc ( encara us hem d’ enviar informació al respecte ).

Amb aquesta informació volem evitar mals entesos, i sobretot, males praxis que ens puguin afectar negativament a tots plegats. Si teniu qualsevol dubte, si algú us presiona amb la necessitat de fer qualsevol tipus de formació, no dubteu en trucar-nos. Estem aquí per ajudar.

Ens podeu trobar al 973 289238 o a qualsevol de les nostres oficines.