Tota Catalunya a Fase 3. A l’espera de la regulació definitiva autonòmica

S’ha publicat al BOE d’avui dijous 18/06/2020, l’Ordre SND/535/2020, de 17 de juny, que incorpora les regions sanitàries de Lleida i Barcelona a la Fase 3 i estableix a la Comunitat Autònoma de Catalunya com a unitat territorial en aquesta fase.

L’Ordre ja està en vigor des d’avui dijous 18/06/2020, data de la seva publicació al BOE, per la qual cosa tota Catalunya passa a la Fase 3.  Per tant, també hi ha llibertat de moviments per tota Catalunya.

Durant el dia d’avui dijous 18/06/2020 es preveu que la Generalitat decreti les primeres mesures que regiran durant la Fase 3 i durant la “nova normalitat”, que suposa que Catalunya recupera totes les seves competències.

No tenim cap informació sobre el contingut de la regulació, però us hem de dir que a la fase 2 es preveia que les autonomies poguessin modificar els percentatges d’afectació de les activitats, ho hem sol·licitat a la Generalitat de Catalunya, i ni tant sols ens han respost. Especialment si heu sol·licitat un ERTO, us recomanem, que espereu a saber el contingut de la regulació a Catalunya, abans de desvincular treballadors.

També us recomanem que valoreu molt bé la possibilitat d’obrir, la demanda no és regular ni te els fluxos normals, i amb les reduccions, és pràcticament segur que obriu anant a pèrdues ( amb excepcions clar ). També tenir en compte el factor presencia al mercat.

Recordar que l’estat d’alarma finalitza a les 00:00 hores del 21/06/2020 ( diumenge ja estem al nou estadi )

En els següents enllaços podeu trobar tota la informació sobre la regulació de les activitats del nostre sector en fase 3.

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA us informarem de qualsevol novetat que afecti al nostre sector. Si teniu qualsevol dubte, HOSTALERIA DE LLEIDA està a la vostra disposició (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org)