Torisme Val d’Aran promociona la temporada d’hivern aranesa al Winter Show 2018 d’Estocolm

Torisme Val d’Aran i Baqueira Beret participen aquest cap de setmana, els dies 10 i 11 de novembre, a la fira Winter Show d’Estocolm a Suècia, on presentaran les novetats de la temporada 2018/19 de l’estació d’esquí aranesa juntament amb tota l’oferta complementària i de serveis de la Val d’Aran.

La fira Winter Show d’Estocolm és un certamen especialitzat en turisme de neu adreçat a tot tipus de públic que l’any passat va rebre la visita de 19.000 persones.

La consellera de Turisme d’Aran, Anna Díaz, ha explicat que per a la Val d’Aran és molt important ser presents a Estocolm, ja que el turista suec és un visitant expert que valora molt l’oferta turística de neu que pot trobar fora dels països nòrdics. En aquest sentit, Anna Díaz, ha recordat que el touroperador suec Quality Travel, que opera per segon any a l’aeroport de Lleida-Alguaire, ofereix per a aquesta temporada d’hivern paquets turístics a l’Aran i que la previsió és que operi durant vuit setmanes entre el 3 de febrer i el 24 de març, amb dos vols els diumenges. Díaz, ha assenyalat que els turistes que arribaran a la Val d’Aran provindran de set ciutats sueques: Estocolm, Malmö, Kalmar, Göteborg, Linköping, Vaxjo i Jönköping.

Cal recordar també que Torisme Val d’Aran i Baqueira Beret realitzen fins al 23 de novembre la gira de presentació de la temporada d’hivern per 18 ciutats espanyoles que continuarà el proper 13 de novembre a l’hotel Bellver de Palma de Mallorca i a Toulouse a la Maison Val d’Aran-Baqueira Beret, 39 Rue Pharaon de Toulouse. El proper cap de setmana, els dies 16 i 17 de novembre la presentació tindrà lloc a Platea Madrid un dels centres d’oci i gastronòmic més grans d’Europa.

Finalment assenyalar que Torisme Val d’Aran ha participat recentment a la fira Expotural de Madrid i al saló de turisme “Vivons 100% Sport” de Bordeus, un saló adreçat a públic professional i de caràcter esportiu.