Tens a punt les teves propostes per aquests nadals? Fes-nos-les saber

Ja hem començat a treballar per promocionar les teves propostes per aquests nadals. Des de fa uns anys que posem a la teva disposició  la possibilitat de fer visibles els teus sopars d’empresa, menús de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any a través de la marca MovimentH que compta amb gairebé 4.000 seguidors.

Aquest any hem incorporat gastronomiadelleida.com, que és una guia optimitzada per dispositius mòbils, per tal de fer més senzilla la cerca i elecció d’establiments per part dels clients. També inclou les campanyes de promoció que fem durant tot l’any i aquest any també promocionarem la campanya de nadal a començaments dels més de desembre.

Si esteu interessats que en fem difusió, heu de fer-nos-les arribar al correu aula@hostaler.org en format .pdf, .jpg o .docx.

D’altra banda molts establiments ja han emplenat l’enquesta per tal de tenir la fitxa de la guia del seu establiment amb la informació completa i les fotografies que els defineixen millor. Si encara no ho has fet, pots fer-ho a través d’aquest enllaç.: https://goo.gl/forms/BsCO2NdgzyauNFkw2 . No tardaràs més de 2 minuts.