Tasta la Fresca! Tots els Dijous fins el 5 de setembre a 42 terrasses de restaurants i bars de Lleida

ENTREPANS, TAPES, MENÚS I COPES A PREUS POPULARS PER GAUDIR DE LES NITS D’ESTIU

Els bons costums no s’han de perdre sobretot quan la temperatura puja. TASTA A LA FRESCA! és una invitació a sortir de casa per compartir una estona amb bona companyia tots els dijous d’estiu fins el 5 de setembre. Entrepans, torrades i menús amb beguda inclosa des de 5 € fins a 12 € a més de copes a un únic preu de 3 € conformen un ampli ventall proposat pels 42 restaurants i bars participants. HOSTALERIA DE LLEIDA vol amb aquesta proposta gastronòmica dinamitzar els vespres i les nits de Lleida i província amb una oferta de qualitat, diversa i a preus assequibles.

www.movimenth.com es troben tots els establiments que participen i la seva oferta en detall per poder escollir abans de sortir de casa o des de qualsevol lloc. Cada establiment té una fitxa amb la seva proposta, horaris, dades de contacte i ubicació.

Paral·lelament, a les xarxes de Facebook i Twitter s’aniran compartint les novetats de TASTA A LA FRESCA! i es proposaran diferents sortejos per dinamitzar aquesta campanya i animar a tothom a sortir de casa i gaudir de les nits de estiu amb TASTA LA FRESCA!