Tasta la Fresca! a 30 terrasses de la província de Lleida cada dijous al vespre fins al 8 de setembre

HOSTALERIA DE LLEIDA convida cada dijous al vespre a gaudir de l’oferta gastronòmica més estiuenca a les terrasses lleidatanes amb TASTA LA FRESCA! Entrepans, torrades, plats i copes a preus populars fins al 8 de setembre són una boníssima opció per sortir de casa. I a uns preus per a totes les butxaques: entrepans o torrades per 6€ i menús per 13€; tots amb beguda inclosa. Fins i tot, les copes a 3€.

Estratègicament repartides pel territori lleidatà, les 30 terrasses participants conviden a assaborir la gastronomia de Lleida amb propostes tan atractives com ara amanida del Segrià, bacallà amb all i oli de codony, caragols llepats, paella d’arròs negre, sorbet de mojito o el postre muntanyés Filiberto, entre moltes altres especialitats.

www.movimenth.com s’actualitza. Una nova manera de mostrar les campanyes gastronòmiques de tots els establiments associats a HOSTALERIA DE LLEIDA: bars, restaurants, hotels, pensions, pubs, etc. Més de 800 establiments a l’abast de l’usuari en un format jove, senzill i interactiu. TASTA LA FRESCA! Ja es pot consultar.

Entrepans o torrades i menús, amb beguda inclosa, des de 6€ fins a 13€ i fins i tot, copes a un únic preu de 3€.

Paral·lelament, a les xarxes de Facebook, Twitter i Instagram s’aniran compartint les novetats de TASTA LA FRESCA! i es proposaran diferents sortejos per dinamitzar aquesta campanya i animar a tothom a sortir de casa i gaudir de les nits de estiu.

Els bars i restaurants participants de TASTA LA FRESCA! a Lleida ciutat són: Mr. Nyam Nyam, Topkapi, It…Food&Drink, Iruña, Europa, Johanna’s, Cal Nenet, Galaxia, Gilda, Funàtic, Rekena, Mostaza&Co, Niza, Bilenef, Match Point Cafè (Club de Tennis Urgell), Beat Cafè i Soul, Lola Más Sabores i L’Antiquari Tapes.

I a altres localitats: Hostal Vall d’Àneu, Cal Farré, La Redolta, Nou Càmping, Nard, La Via, Frankfurt Munich, Bar Centre Cívic, Càmping la Cerdanya, La Taverna, Hotel Betriu i Xaloc.

Banner-gran-Tasta-1250px