Taller d’introducció al posicionament SEM per a establiments turístics

Dins el marc del cicle de Tallers de Turisme 2.0 organitzats per la Direcció General de Turisme, tindrà lloc a Tàrrega, al Centre d’Empreses Innovadores de Tàrrega (Sala de Reunions), a l’av. Josep Trepat i Galcerán, 11 (antiga N-II) el Taller d’introducció al Posicionament SEM per a establiments turístics.

Les eines de màrqueting en línia són una potent manera d’augmentar el trànsit de la nostra pàgina web. Aquestes tècniques estan intrínsecament relacionades, alhora, amb el posicionament orgànic de la web (SEO). Gràcies a aquestes eines d’abast global, moltes empreses han pogut donar a conèixer de forma ràpida les seves marques, i els seus productes i serveis amb una ROI més eficient i eficaç. (Us adjuntem informació del Taller).

L’assistència és gratuïta i si esteu interessats en participar en aquest taller, podeu omplir el següent formulari d’inscripció.

Per a més informació, contacteu al correu electrònic fhuerta@gencat.cat o bé truqueu al telèfon 973 72 80 44 (persona de contacte, Sr. Fernando Huerta).

Taller d’introducció al Posicionament SEM per a establiments turístics
Dies: 21, 23 i 28 de novembre de 2017
Lloc: Centre d’Empreses Innovadores de Tàrrega (Sala de Reunions)
Av. Josep Trepat i Galcerán, 11 (Antiga N-II)
25300 TÀRREGA

Taller SEM