Taller de Revenue Manager a Sort

El proper dia 16 de maig , tindrà lloc a Sort el Taller de Revenue Management destinat al sector hoteler amb l’objectiu de millorar el coneixement dels conceptes i eines del Revenue Management per a millorar la seva aplicació pràctica.

El Revenue Management és una tècnica que consisteix en l’obtenció de dades de l’activitat de l’hotel per, mitjançant l’anàlisi, interpretar tendències, calcular forecast, i utilitzar aquesta informació per aplicar estratègies que portin a vendre més unitats hoteleres de la manera més rentable, amb el canal de distribució adequat i amb la millor eficiència, així com establir els preus adequats en funció de la demanda i el segment del client entre d’altres factors.

L’aforament de la Sala és limitat pel que les reserves d’inscripció es realitzan per rigorós ordre d’inscripció, aquestes les poder fer enviant un correu electrònic a l’adreça fhuerta@gencat.cat o trucant al telèfon 973 72 80 44 (persona de contacte, Sr. Fernando Huerta), fent constar el vostre nom, localitat i e-mail.

Document relacionat
Programa del Taller de Revenue Manager