SOS a l’Hosteleria espanyola

El dimecres es va fer una concentració d’hostalers a Madrid, a la plaça Cibeles. El motiu és per tots conegut, les mesures de restricció al sector i la manca d’ajuts. Fa massa dies que portem amb desencerts, contradiccions i manca d’explicacions clares. Adjuntem fotos. De Lleida i va anar el Josep M Rubio, membre de la Junta Directiva de CEHE i propietari de l’establiment Horatio de Lleida. Com a representació catalana va assistir Pere Chies, President del Gremi de Restauració de Barcelona i propietari del Restaurant Font de Prades al Poble Espanyol de Barcelona.

#soshostaleria #HosteleríaSegura #hostaleriadelleida

A Lleida, a pesar que la gran majoria de municipis estan per sota la mitja catalana, s’han prorrogat inexplicablement les restriccions, continuem al 50%.

La pregunta és per què? Si estem per sota de la mitja catalana, si la gran majoria de municipis de Catalunya no tenen restriccions, perquè el Segrià i la Noguera continuen amb restriccions?

Exigim una revisió immediata o que ens donin les explicacions per mantenir aquestes restriccions.

Tan poca sensibilitat al nostre territori durant tant temps, confirma el poc valor que tenim davant el gran govern de Barcelona.

Mira si s’ho han mirat poc que tècnicament, amb les restriccions que tenim, en tot el Segrià i la Noguera, el dilluns no podríem portar els nens a l’escola. Resultat del copia pega.

Per la vostra informació, els municipis amb restriccions a Catalunya són:

  • Barcelona i 15 municipis de l’AMB
  • 3 municipis del Vallès Oriental
  • Reus
  • El Segrià i pràcticament tota la Noguera.

La resta sense restriccions.

A pesar de la nostra insistència, cap administració ha concretat cap ajut al nostre sector.