Sorteig d’ una plaça al Master in Hotel Management a l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de Barcelona

Gràcies al conveni marc de col·laboració que Federació d’Hostaleria de Lleida ha signat amb l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de Barcelona ( School of Tourism & Hospitality Management Sant Ignasi –pertanyent a la Universitat Ramon Llull ), tenim a disposició  una plaça del Master in Hotel Management. És una grandíssima oportunitat de realitzar una formació de molta qualitat (valorat en 17.730€).

Per aquest motiu, volem sortejar aquesta plaça entre aquells/es empresaris/es que compleixin amb elsrequisits d’accés i vulguin aprofitar l’oportunitat.

Les persones interessades, haureu d’enviar un correu a aula@hostaler.org abans del 15 d’octubre. El sorteig es farà davant de tots els interessats a l’oficina principal de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Av. del Segre, 7 de Lleida el dimecres dia 16 d’octubre a les 13.00 hores.

Aquí teniu l’enllaç per veure les condicions i requisits d’accés a aquesta formació. Verifiqueu que disposeu d’aquests requisits d’accés abans d’enviar la vostra candidatura.

Us demanem excuses pel poc temps, però pensem que és una oportunitat que si pot aprofitar algú no podem deixar escapar.

Informació sobre el Master
Informació Master Hotel in Management
Calendari
Bases del sorteig