S’obren les inscripcions del Concurs Joves Cuiners

Ja estem en marxa en la preparació de la 31 edició de Joves Cuiners, que se celebrarà el pròxim dilluns 9 de març a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida. Com sempre, Hostaleria de Lleida organitza aquest concurs amb l’objectiu d’encoratjar els i les joves de la província de Lleida a gaudir d’un dia entre fogons treballant producte autòcton. Quin producte? Aquí rau la sorpresa: no ho sabràs fins al mateix dia del concurs.

Aprofitem aquest butlletí per obrir ja les inscripcions. Trobareu les bases en aquest enllaç i al final de les mateixes el full d’inscripció. Us demanem que, com a empreses del sector, animeu els vostres treballadors i treballadores a participar-hi.

Per altra banda, i aprofitant una jornada com aquesta, on la gastronomia és la protagonista, celebrarem també la GRAN FESTA DE LA GASTRONOMIA DE LLEIDA. Tot plegat per arrodonir i posar en relleu la importància que té i que cal donar-li a la gastronomia pròpia. Estem preparant-ho tot però t’assegurem que l’àpat de la nit t’agradarà, de la mà de les associacions gastronòmiques de Lleida. RESERVAT LA DATA AL TEU CALENDARI!

Document Relacionat
Full d’inscripció