S’obre la convocatoria pels ajuts del CCAM per aquest any 2014

Aquesta setmana ha sortit la convocatòria dels ajuts per aquest 2014 de CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda). La presentació de les solicituts finalitza el proper 20 de juny.

Per aquest any segueixen les mateixes línies d’ajut que els anys anteriors, amb l’ampliació de dos de noves:

      1. Línia 7 : fa referència a la continuitat de negocis. Es vol potenciar la continuitat d’empreses que són viables i que per motius de jubilació hauríen de tancar. Es requereix un estudi de viabilitat i que al contracte de compra-venda aparegui, l’Actiu i Passiu del negoci, la subrogació dels contractes de personal i un detall de l’estoc.
      2. Línia 8 : fa referència al e-commerce. Aquesta línia dona suport als negocis que estan oberts al públic i que tenen una ubicació física en funcionament i que volen obrir un canal de venda online dels seus productes. Està pensat per projectes nous i qui els desenvolupi (persona que es contracta per crear-lo) sigui un professional de les TIC. S’haura de presentar tant un Pla estratègic com un de funcionament de la plataforma.

Si teniu intenció de fer algun tipus d’acció en alguna de les línies dels ajuts i necessiteu assessorament de com fer els tràmits de sol.licitut, no dubteu en trucar-nos al tel. 973 24  88 58.

Enllaç relacionat
Convocatòria CCAM 2014