S’obre el termini d’inscripció pels cursos de formació sobre al.lèrgens

Comencem un seguit de formacions pràctiques per tal de donar compliment a la normativa del Reial Decret 126/2015 de 27 de febrer , que regula la informació alimentària ( principalment al·lèrgens ) dels aliments per a la venda al consumidor final sense envasar

Aquesta normativa aplica a tots els establiments d’ Hostaleria i Restauració tant a les persones que treballen amb cuina com a les persones que treballen en sala i han d’ informar del tema del al·èrgens als clients.

AllergensActualitzat600pxLa formació es durà a terme a partir d’un grup mínim de 10 persones

Informació i reserves a:
Telèfon: 973289238 aula@hostaler.org
Telèfon: 973355330 alturgell@hostaler.org
Telèfon 973640601 aran@hostaler.org

Article Relacionat
Reial Decret estatal sobre informació dels al.lèrgens: Què heu de saber d’aquesta normativa?
Comunicació sobre l’entrada en vigor del Reglament Europeu d’Informació alimentària (al.lèrgens i intoleràncies)

OrganitzaCursAllergens