Seguim visitant a tot el sector en temes d’energia

Segurament en els últims mesos molts de vosaltres haureu rebut la trucada del nostres assessors en temes d’energia per tal de que us puguin visitar i revisar la vostra situació tant amb la factura de la llum com amb el gas. S’han fet actuacions en gairebé totes les comarques de la província  de Lleida i també al Berguedà.

Visitar-vos a tots no és una feina fàcil, però tenim el propòsit d’aquí a finals d’any que puguin contactar amb cada un dels  establiments  i que pugueu tenir una radiografia de la vostra situació energètica.

Us recordem que aquestes visites d’assessorament són completament gratuïtes i que no us obliga a fer els canvis que ells us proposen.

De les dades que ens estan arribant, dels establiments que ja s’han visitat estant reduïnt de mitja uns 1600€ anuals en la factura de la llum, sense tenir en compte la reducció amb el teme de potència (ajust que es pot fer en el cas que estigueu consumint menys kw de potència dels que teniu contractats) que pot arribar a duplicar aquesta quantitat.

Si encara no heu rebut la trucada i no voleu esperar, només cal que us poseu amb contacte amb nosaltres a través del correu electrònic federacio@hostaler.org o amb una trucada telefònica al 973 24 88 58 i els hi comunicarem.

Notícies relacionades
La gestió de l’energia. Nou servei, gratuït. Comença a estalviar
Estalviar un 15% en la factura de la llum pot tenir el mateix efecte que vendre 6500 cafès