Seguim amb els cursos d’al.lèrgens i intoleràncies alimentaries

La Federació d’Hostaleria de Lleida ha organitzat un seguit de cursos per la província de Lleida per tal de donar eines a l’hora d’aplicar la normativa sobre els al.lèrgens.

El passat dimarts 26/5/15 es va celebrar el tercer del seguit de cursos que hi ha previstos a La Seu d’Urgell.

Els assistents van rebre els coneixements necessaris per aplicar correctament la normativa que va entrar en vigor el Desembre de 2014 per la qual els establiments estan obligats a controlar i registrar els plats que continguin al.lèrgens i disposar de la informació al client en cas que aquest la demani.

AlergensSeu600px

A més dels coneixements per l’aplicació pràctica de la normativa també es van explicar com tractar correctament la gestió dels aliments i dels estris a l’interior de les cuines per evitar les contaminacions creuades i les bones pràctiques derivades al respecte.

PROPERS CURSOS

La formació sobre al.lèrgens e intoleràncies alimentaries continúa per la província de Lleida essent els propers llocs on s’impartiran:

  • 02/06/2015 PONT DE SUERT
  • 08/06/2015 LLEIDA
  • 14/7/15 VIELHA

Per informació i reserves:

973 289 238 AULA DE FORMACIÓ
973 640 601 OFICINA VIELHA

Enllaços relacionats
Reial Decret estatal sobre informació dels al.lèrgens: Què heu de saber d’aquesta normativa?
Èxit d’assistència als cursos d’al.lèrgens: Nova data pel segon curs a Lleida