Segona reunió de treball entre l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i la Unió Hotelera Andorrana

El passat divendres 6 de març va tenir lloc a les oficines de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell la segona reunió de treball entre l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i la Unió Hotelera d’Andorra.

Aquesta segona reunió va continuar treballant en la línia dels acords generals que es van establir i per la que es regeix l’acord, però aprofundint més en la qüestió de la comercialització. Es busca quins són aquells atractius diferenciats i complementaris en els dos territoris per tenir una oferta més extensa i complementària als turistes d’ambdós cantons de la frontera.

UHALLEIDA

VISITA A LES INSTAL.LACIONS DE LA FEDERACIÓ D’HOSTALERIA
Un cop acabada la reunió, Alex Armengol, President de la Unió Hotelera, Óscar Julián, Director de la Unió Hotelera Andorra i Xavi Socías, Responsable de l’oficina de la Federació d’Hostaleria a l’Alt Urgell, es van desplaçar a Lleida per conèixer de primera mà les instal.lacions de qué disposa la Federació.

En primer lloc es va realitzar una visita a l’Aula de Formació on van poder comprovar com es realitzava un curs en aquell moment, després es van traslladar a les oficines centrals de la Federació d’Hostaleria on van conèixer als responsables de departament i la resta del personal.

Un cop finalitzada la visita es va celebrar un dinar de treball que va acompanyar el President de la FEHR, José Maria Rubio amb el que es van intercanviar impressions i experiències en el sector hostaler i associatiu.