Fira de Nuvis 2014

El passat cap de setmana, del 7 al 9 novembre, es va desenvolupar a Lleida el saló de nuvis. És una iniciativa de la Fira de Lleida. En aquesta edició s’hi van aplegar uns 100 expositors, 10 dels quals eren espais de restauració amb diferents ofertes gastronòmiques, la resta diferents serveis a l’entorn de les celebracions, fotògrafs, viatges, vestits, mobles, joieria, floristeria, regals, organització d’actes, moda infantil…

Es una fira de les poques que es concreten operacions a la mateixa, per incentivar-ho, un sorteig valorat amb 1000 €, entre tots els que hagin contractat un servei al saló.

Les bodes i celebracions han sofert una evolució sorprenent aquests darrers anys, han disminuït el nombre d’invitats mig, i també s’ha reduït el pressupost que s’hi destina. Amb tot, la gent continua tenint necessitat de celebrar diferents actes per diferents motius, i amb aquesta fira constatem que a Lleida tenim una excel•lent proposta, que recull les últimes tendències, a uns preus molt competitius, i per a tots els públics.