Reunió d’Hostaleria de Lleida amb la direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya

El passat dia 27 de juny, responsables de la nostra entitat es van reunir amb els diferents responsables de les polítiques d’ocupació del SOC a Barcelona. Es va tractar de les diferents polítiques a desenvolupar en els anys vinents, i especialment, dels endarreriments en els pagaments que aquest organisme té amb els seus proveïdors de formació, en aquest cas, l’afectació en el nostre centre de formació comença a ser greu, i calia saber quina era la situació exacta.

Un altre dels temes a destacar va ser la proposta especialitzada en el sector presentada per part de la Federació al Servei d’Ocupació de Catalunya pel tema de Borsa de Treball, que ens van informar que en breu faràn públic un projecte que encaixa amb la nostra proposta.

Els responsables amb què ens vàrem reunir van ser el Sr. Àlex Sobrepera Murtra, subdirector general de Gestió Econòmica i Patrimoni, la Sra. Maite Frias Espadaler, cap del Servei de Control i justificació Econòmica i el Sr. Rafael Sánchez Martínez, cap del Servei d’Informació i d’Orientació Professional.