Reunió dels representants de l’oci nocturn d’HOSTALERIA DE LLEIDA amb la GUARDIA URBANA per “l’etapa de represa”.

Durant el matí del divendres 19/06/2020, representants de l’oci nocturn d’HOSTALERIA DE LLEIDA han mantingut una reunió amb el Sotsintendent i amb el Cap de la Unitat Investigació i Policia Administrativa (UNIPA) de la GUARDIA URBANA de Lleida per tractar l’aplicació de la normativa de la Generalitat de Catalunya per “l’etapa de represa” als nostres locals, i que ha entrat en vigor avui mateix.

La principal conclusió a la que s’ha arribat durant la reunió, en aplicació de la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, pel la qual s’adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2, (Atenció!!!: Linkar la normativa adjunta) és la següent:

Fins al 25/06/2020 seran d’aplicació els aforaments màxims següents:

  1. a) Establiments i locals oberts al públic independentment de quina sigui la seva finalitat o prestació de servei: Aforament al 50%
  2. b) Espais a l’aire lliure oberts al públic independentment de quina sigui la seva finalitat o prestació de servei: Aforament al 75%

Durant la reunió d’avui els representants d’HOSTALERIA DE LLEIDA i de la GUARDIA URBANA han acordat tornar a celebrar una reunió de seguiment el proper divendres 26/06/2020 per analitzar i valorar el funcionament de les activitats recreatives musicals durant aquest cap de setmana i durant la revetlla de Sant Joan.

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA us continuarem informant. Si teniu qualsevol dubte, estem a la vostra disposició (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org)