Reunió amb l’ARC, l’Associació de promotors, managers i repersentants del mon de l’espectacle

l’Associació professional Arc, que agrupa promotors, managers i representants, del mon de l’espectacle s’ha posat en contacte amb l’associació de Discoteques.

S’ha interessat per les denuncies que es van iniciar l’any passat, que s’han fet a ajuntaments per l’organització de festes, fora dels dies de la festa major.

Els hi varem explicar els nostres motius, basats, en que trobem exagerades les normatives que se’ns exigeix al nostre sector i senzillament demanem que si se’ns exigeixen a nosaltres ho facin a tots els que facin espectacles, inclús als ajuntaments.

Varem compartir la mesura de garantir que tothom hagi de treballar amb les mateixes condicions, i ens varem comprometre a compartir l’informació de les exigències de la normativa actual i fer propostes conjuntes per que la normativa puges ser més adequada a la nostra realitat.

Associacio ARC 600PX

De l’associació Arc va venir, el Sr. Ricard Ardèvol i la Sra. Agnès Juez, i de l’associació de Discoteques de Lleida, el Sr. Ramon Franquesa i el Sr. Ramon Solsona.