Reunió amb la Directora General d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior

El passat dilluns 4 de novembre, representants de la Federació Provincial d’Hostaleria de Lleida i de l’Associació Provincial d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, es van reunir a Barcelona amb la Sra. Maite Casado, Directora General d’Administració de Seguretat i la Sra. Mariona Viñolas, Subdirectora General d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives. del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta reunió es va tractar la problemàtica de les activitats extraordinàries (concerts musicals, actuacions de DJ, etc.) celebrades en Pavellons Municipals durant aquest any en diferents poblacions de la província de Lleida, i s’ha passat balanç de les accions dutes a terme per l’Associació d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, contra aquests tipus d’activitats; en les quals exigim el compliment íntegre de la normativa vigent en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives.

El Departament d’Interior té previst fer un canvi normatiu en els requisits per poder celebrar aquestes activitats extraordinàries en Pavellons i altres equipaments municipals.

En representació del sector empresarial, van assistir a la reunió, el Sr. Ramon Solsona, Secretari General de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Sr. Xavier Portolés, assessor jurídic de la Federació i el Sr. Ramon Franquesa, President de l’Associació de Discoteques de Lleida.