Reunió amb la Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior

Avui divendres 20 de setembre, representants de la Federació Provincial d’Hostaleria de Lleida i de l’Associació Provincial d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, s’han reunit amb la Sra. Anna Miranda, Directora dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta reunió s’ha tractat la problemàtica de les activitats extraordinàries (concerts musicals, actuacions de DJ, etc.) celebrades en Pavellons Municipals durant aquest any en diferents poblacions de la província de Lleida, i s’ha passat balanç de les accions dutes a terme per l’Associació d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, contra aquests tipus d’activitats; en les quals exigim el compliment íntegre de la normativa vigent en matèria d’espectables públics i activitats recreatives.

reuniodepartamentinteriorret

A la reunió també ha assistit el Sr. Josep Gené, nou responsable de la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos d’Esquadra, el Sr. Jesús Castillón, Cap del Servei Territorial del Joc i Espectacles a Lleida i el Sr. Sergi Turmo, tècnic de Protecció Civil del Departament d’Interior. En representació del sector empresarial, han assistit a la reunió, el Sr. Josep Maria Rubio, President de FEHR (Federación Española de Hosteleria y Restauración) i Tresorer de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Sr. Ramon Solsona, Secretari General de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Sr. Xavier Portolés, assessor jurídic de la Federació, el Sr. Ramon Franquesa, President de l’Associació de Discoteques de Lleida i el Sr. Joan Bonvehí, de la Discoteca BIG BEN.